Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Reforçada la Càtedra de Dret Foral Valencià de la Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

uv dret

El Govern Valencià ha renovat la col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Qualitat Democràtica i Cooperació i la Universitat de València (UV) per contribuir al funcionament de la Càtedra de Dret Foral Valencià i desenvolupament estatutari en 2021.

En el marc del conveni es realitzaran activitats relacionades amb la conservació, desenvolupament i modificació de el Dret Foral Civil Valencià, el desenvolupament estatutari i el foment, la promoció i la consolidació de l’autogovern.

Entre les accions previstes s’inclouen activitats formatives, d’estudi, investigació i divulgació, oferint a la societat noves vies que permeten accedir a el coneixement, la formació i el perfeccionament professional mitjançant projectes o programes concrets.

Tot això, es materialitzarà en l’organització de cursos, jornades, trobades i congressos; edició de publicacions; concessió de beques d’investigació; entre altres línies de treball.

La Conselleria de Participació destina 30.000 euros a el desenvolupament de les activitats previstes en el conveni per 2021.♦

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere