Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

FÒRUM de Recerca / Universitat Ramon Llull: Jornada “Oportunitats de finançament: el Doctorat Industrial, també per a les ciències socials” (on line – 6 maig)

Notícia anterior
Notícia posterior

url

L’Oficina de Recerca i Innovació de la URL organitza el Fòrum de recerca i transferència, que l’any 2021 i en el marc del projecte FORTUT, tindrà com a fil conductor “Les ciències socials i la recerca col·laborativa”.

El Fòrum inclourà una sèrie de jornades informatives en línia adreçades al PDI i al PAS de la URL interessat en transferència de coneixement i recerca col·laborativa en el camp de les ciències socials.

La primera de les jornades en línia, «Oportunitats de finançament: el Doctorat Industrial, també per a les ciències socials», tindrà lloc el dijous 6 de maig a les 12h i tractarà sobre el potencial del Doctorat Industrial per aquelles àrees de coneixement vinculades a les ciències socials. En els mesos posteriors, s’organitzaran altres jornades informatives sobre recerca col·laborativa, oportunitats de finançament i protecció del coneixement.

INSCRIPCIÓ: Podeu inscriure-us a la jornada a través d’aquest enllaç.

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere