Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat de Girona “Setmana.de.la internacionalització i del País Convidat 2021”: Tunísia (on line / 10 al 14 maig)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udg

Aquest dilluns 10 de maig comença la 4a Setmana de la Internacionalització i del País Convidat. En aquesta edició, el país convidat és Tunísia.

L’objectiu central de l’Estratègia d’Internacionalització de la UdG #UdG Global és incrementar la internacionalització a la UdG de forma significativa i integral, i la Setmana de la Internacionalització i del País Convidat és una de les activitats que la fomenten. Durant aquesta setmana combinarem aspectes d’internacionalització a casa, de promoció de la internacionalització més enllà de la mobilitat i compartirem exemples de bones pràctiques.

En aquesta edició, en la qual, donades les actuals circumstàncies mantenim el format digital que vam presentar en l’anterior edició, us oferim activitats que ens permetran -des de diferents aproximacions i en diferents modalitats no presencials- conèixer una mica més el nostre país convidat, Tunísia, és el país més petit del Nord d’Àfrica situat a prop de la serralada de l’Atles, a la riba sud del Mediterrani. Les relacions entre aquest país (on la Generalitat hi té una delegació del govern) i Catalunya estan força consolidades, i la Universitat de Girona també hi té una llarga història de col·laboració.

Aquest 10 de maig tindrà lloc la inauguració amb les paraules de benvinguda del rector de la UdG, Dr. Quim Salvi, i la intervenció de la Sra. Fatma Omrani, Ambaixadora de Tunísia a Espanya.

Seguidament s’oferirà la conferència Tunísia: història i present a càrrec del Dr. Larbi Couikha, professor de l’Institut de Presse et des Sciences de l’Information (Tunísia)

PROGRAMA tota la setmana i WEB oficial … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere