Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Lliurat al govern català i a l’opinió pública el document: “Catalunya 2022. RESET Crida per reactivar el país”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

RESET

Com una iniciativa forta i estratègica del President Quim Torra el 2 de juny del 2020 el Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar crear el Grup de Treball Catalunya 2022, un òrgan col·legiat assessor del president de la Generalitat i del Govern, amb l’objectiu d’incorporar el talent d’àmbits i disciplines ben diferents i comptar amb el compromís de la societat civil en la definició de polítiques orientades a garantir la competitivitat i el desenvolupament del país en els escenaris futurs que es poguessin derivar de la covid-19.

El grup ha desenvolupat la seva activitat amb total independència, i ha treballat a cavall de dues legislatures amb el compromís de lliurar un document propositiu al següent govern de la Generalitat. La seva tasca és complementària a la realitzada per la Comissió per a l’Elaboració del Pla per a la Reactivació Econòmica i Protecció Social com a conseqüència de la crisi de la covid-19 (CORECO), un esforç liderat pel mateix Govern, i també a la realitzada pel Comité Assessor Next Generation EU (CONEXT CAT-EU), més focalitzada en els recursos econòmics que, de manera extraordinària, ha mobilitzat la Unió Europea.

Els membres del Grup de Treball Catalunya 2022 s’han autoimposat el criteri de seleccionar accions raonablement possibles en les circumstàncies actuals del país, sense entrar en especulacions polítiques o econòmiques, i centrant-se en aquelles que es puguin iniciar en un curt termini encara que el seu assoliment no sigui immediat. Aquestes accions no només van dirigides a la Generalitat de Catalunya sinó que també interpel·len altres entitats públiques i privades del país. Per fer aquesta tasca han establert diàleg amb centenars de persones i entitats, i es va fer una crida a la ciutadania que va permetre rebre més de 1.400 propostes d’accions concretes. El resultat que es presenta és fruit d’un treball coral i compartit, i haver-ne format part no compromet necessàriament les persones que hi han participat a compartir totes les propostes i conclusions.

Composició

El Grup de Treball Catalunya 2022 ha estat coordinat per Victòria Alsina-Burgués i Genís Roca Verard, i format pels vocals Joan Abellà Barril, Jordi Amat Fusté, Oriol Amat i Salas, Josep Maria Benet Ferran, Elisenda Bou-Balust, Elies Campo i Cid, Mònica Campos Estévez, Albert Cañigueral Bagó, Mercè Crosas i Navarro, José Antonio Donaire Benito, Martina Font Olivé, Anna Garriga Ripoll, Gabriel Jené Llabrés, Jacint Jordana Casajuana, Josep Maria Martorell Rodon, Ramon Maspons Bosch, Neus Monllor Rico, Cristina Nadal Sanmartin, Laura Peracaula Basagaña, Mercedes Pujol Artigas, Coral Regí Rodríguez, Josep Maria Salas i Prat, Jordi Sellas i Ferrés, Maria Sisternas Tusell, Montse Solsona Pairó, Lluís Torner Sabata, Laura Urquizu Barasoain i Montserrat Vendrell Rius. Adscrit al Departament de la Presidència, ha comptat amb el suport de la Direcció General d’Anàlisi i Prospectiva.

Lliurament

Ja s’ha lliurat al govern català del President Aragonès i a l’opinió pública el document: “Catalunya 2022. RESET Crida per reactivar el país”

 

● RESUM EXECUTIU del Document “Catalunya 2022. RESET Crida per reactivar el país” … clicar aquí

● DOCUMENT COMPLET “Catalunya 2022. RESET Crida per reactivar el país” … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere