Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Institut Valencià de Cultura col·labora amb la Universitat d’Alacant exhibint les produccions de les seues aules de teatre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

teatre

L’IVC dona suport a les aules de teatre de la Universitat d’Alacant exhibint els seus tres últims espectacles

La ‘Marquesa Rosalinda’, ‘Fuenteovejuna 2040’ i ‘Cor i Terra’ es representen aquesta setmana en el Teatre Arniches

 

L’Institut Valencià de Cultura col·labora amb la Universitat d’Alacant exhibint les tres últimes creacions de les aules de teatre de la UA: ‘La Marquesa Rosalinda’ a càrrec de l’Aula de Teatre de la Universitat Permanent el dilluns 14; ‘Fuenteovejuna 2040’ amb l’Aula de Teatre Clàssic el dimecres 16, i ‘Cor i Terra’ representada per l’Aula de Teatre Contemporani el divendres 18 de juny. Totes les representacions seran a les 20.00 hores i les invitacions estan disponibles en Instanticket.

Per a l’IVC és una prioritat crear, mantindre i implementar llaços amb la comunitat universitària, que, en paraules de la delegada territorial de l’Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo, “és un dels col·lectius més fidels al Teatre Arniches, a més d’una pedrera de talent, com ja demostren les seues aules de teatre des de fa molts anys”.

La programació

L’Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la UA (UPUA) posarà sobre les taules ‘La Marquesa Rosalinda’, una adaptació de l’obra del mateix nom de Valle-Inclán, dirigida per Begoña Tenés.

‘Fuenteovejuna 2040’ és una versió lliure de creació col·lectiva del grup de teatre clàssic de l’Aula de Teatre de la UA basada en d’una de les millors obres de Lope de Vega. Dirigits per Xiomara Wanden-Berghe, els alumnes de l’Aula de Teatre ens transporten a un món, l’any 2040, on la terra es troba inundada i Fuenteovejuna torna a succeir.

El grup de teatre contemporani de l’Aula de Teatre de la UA, dirigit per Iván Jiménez, presenta ‘Cor i Terra’, un projecte d’investigació i de creació col·lectiva sobre l’ecologia i el medi ambient que busca reconnectar l’ésser humà emocionalment amb l’entorn familiar. Espectacle bilingüe (valencià i castellà).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere