Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESCOLA d’ESTIU del Projecte Europeu TeRRIFICA: “Canvi climàtic a la conca mediterrània: evidències, discussió i aportacions ciutadanes”

Notícia anterior
Notícia posterior

med

L’Escola d’Estiu TeRRIFICA organitzada en el marc del pilot TeRRIFICA de l’àrea metropolitana de Barcelona se celebrarà en línia del 28 al 30 de juny de 2021 sota el títol “Canvi climàtic a la conca mediterrània: evidències, discussió i aportacions ciutadanes”.

Aquesta Escola d’Estiu té com a objectiu desenvolupar idees per a una visió de futur positiva del paisatge climàtic a la conca mediterrània per al 2030. Algunes de les sessions se centraran en la regió metropolitana de Barcelona, ​​una de les sis regions pilot europees que formen part de la Projecte TeRRIFICA.

Organitzadors

Aquesta escola d’estiu està organitzada per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) / Global University Network for Innovation (GUNi), com a membres del consorci TeRRIFICA, juntament amb la Universitat de Girona (UdG), l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Unió per la Mediterrània (UpM) i el Mediterranean Environmental Change Management Master Study and Ecosystems (MEHmed), en el marc d’aquest projecte.

Podeu trobar més informació, inscripcions i programa en aquest enllaç.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere