Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Open Class a la Universitat Politècnica de Catalunya: “Arquitectures de Potència en el Vehicle Elèctric”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

e-car

 

Durant l’open class es presentaran: Les diverses arquitectures de potència utilitzades en cada un d’aquests tipus de vehicles. Alguns exemples de topologies de convertidors de potència utilitzades en aquestes arquitectures i l’ús d’aquestes topologies en altres aplicacions més enllà del vehicle elèctric. El ponent de l’open class és Andrés Barrado Bautista. Responsable del grup de Sistemes Electrònics de Potència de la UC3M. Soci fundador i CEO de la spin-off Power Smart Control. Catedràtic d’Universitat i Doctor Enginyer Industrial per la Universitat Carlos III (UC3M)

 

El dimarts 22-06-2021, a les 18:00, tindrà lloc una Open Class del màster en Electrònica de Potència (Presencial) de la Universitat Politècnica de Catalunya.

En els últims anys han aparegut al mercat diferents tipus de cotxes elèctrics, des dels cotxes elèctrics híbrids (HEV), els endollables o plug-in (PHEV), els de rang estès (REEV), els completament elèctrics (EV) o els propulsats amb hidrogen (FCEV).

Independentment de l’arquitectura que utilitzi cada tipus de cotxe elèctric, en tots els casos es requereix un sistema de distribució de potència elèctrica i, en algunes de les arquitectures, un sistema elèctric de propulsió. Aquests sistemes de distribució i propulsió requereixen convertidors de potència i de fonts secundàries d’emmagatzematge d’energia, com ara bateries i supercondensadors.

En aquest context, durant l’open class es presentaran:

  • Les diverses arquitectures de potència utilitzades en cada un d’aquests tipus de vehicles.
  • Alguns exemples de topologies de convertidors de potència utilitzades en aquestes arquitectures.
  • L’ús d’aquestes topologies en altres aplicacions més enllà del vehicle elèctric.


El ponent

Andrés Barrado Bautista. Responsable del grup de Sistemes Electrònics de Potència de la UC3M. Soci fundador i CEO de la spin-off Power Smart Control.

Catedràtic d’Universitat i Doctor Enginyer Industrial per la Universitat Carlos III (UC3M). Acumula més de 25 anys d’experiència en el sector de l’electrònica de potència i està especialitzat en convertidors CC-CC, carregadors de bateries, modelat i vehicles propulsats mitjançant piles de combustible. Desenvolupa una recerca aplicada que ha difós mitjançant 353 articles d’investigació. És coautor de 10 patents i ha participat en més de 80 contractes amb empreses.

La sessió es farà en línia mitjançant l’eina Google Meet.

També pots seguir l’Open Class amb el teu dispositiu mòbil, descarregant-te la versió corresponent de l’app Google Meet per Android o iOS.

Aquest acte és obert i gratuït. Per assistir a aquest acte cal confirmar assistència a través del formulari “Hi vull assistir”Places limitades.

Formulari “Hi vull assistir” … clicar aquí 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere