Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ALUMNI TALKS de laSalle de la Universitat Ramon Llull: “IT logistics. El rol decisiu d’IT en els processos logístics” (on line / 29 de juny)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logistics

Les expectatives dels clients se centren cada vegada més en la rapidesa, el servei i la transparència de les cadenes de subministrament. Per això, la gestió integrada de la informació i la seva visibilitat a temps real és cada vegada més important.

Els sistemes i interfícies que connecten als stakeholders s’han convertit en la columna vertebral dels processos digitalitzats, per això és indispensable comptar amb tecnologies de la informació que permetin una logística altament eficient i una cadena de distribució optimitzada. 

Aquest dimarts 29 de juny, a les 19h, hi haurà un debat sobre el Rol d’IT en els processos logístics a l’Alumni Talks de laSalle de la Universitat Ramon Llull, en què tindran com a convidat a Gerard Cepero, alumni del Màster en Supply Chain Management & Technology de La Salle-URL i IT Logistic Manager & WMS Team Lead a Roca Sanitario. ♦

 INSCRIPCIÓ … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere