Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Anem a córrer riscos : estrenem Web

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Com tothom ja sap, la pandèmia ha fet i està fent molt de mal i la premsa de la vida universitària i de la vida escolar en general, com nosaltres LO CAMPUS DIARI, també hem patit professionalment de veritat.

Però prou lamentacions i anem a reconstruir la única via lliure i crítica de la premsa universitària, feta amb i per estudiants i professors que tenim en català. Ningú fa el que fem nosaltres: una premsa artesanal, una premsa col·laborativa amb informacions i opinions de l’oferta universitària i escolar i una premsa compromesa amb la cultura i amb la solidaritat.

LO CAMPUS DIARI  l’hem publicat cada dia laborable des del gener de 2013, han estat nou anys acadèmics, i en cada un d’ells hem fet noves aportacions, ara per l’any acadèmic que comencem, el 2021-2022, estrenem un Web nou amb les tres noves versions per a ordinadors, tauletes i mòbils.

També introduïm amb la màxima potència textos d’opinió que han de complementar l’eix central del digital que és la informació.

I per complementar aquests continguts d’opinió aprofitarem la herència i experiència de la nostra revista LO CAMPUS (paper i digital) i dels seus Suplements sectorials.  Ara la publicació la transformem de Revista bimestral a Quaderns trimestrals.

Així doncs: LO CAMPUS DIARI incorporarà com a porta d’entrada en la seva interfície tots els mini-suplements i blogs especialitzats de LO CAMPUS i de la Plataforma Cultural LO CAMPUS.

LO CAMPUS DIARI no és un negoci editorial, tot i que necessitem tota mena de suports econòmics, com per exemple la publicitat, LO CAMPUS DIARI és un PROJECTE CULTURAL compromès de premsa universitari i escolar.

Projecte que el fem avançar i l’estem reforçant amb la ja exitosa “Joint Venture Corporativa”entre l’Associació cultural Vivència Aranesa i l’Associació universitària AMICS de LO CAMPUS.

ANEM A CÓRRER RISCOS: amb els continguts dels textos, amb les creacions de disseny gràfic i digitals, amb les aportacions audio-visuals i sobretot amb criticar sense embuts i sense fer cas a les pressions dels lobbies corporatius i de les institucions públiques del sector, sobre “que”, “qui” i “com” s’ofereix l’ensenyament superior i escolar als Països Catalans.

Però el risc i satisfacció més gran a LO CAMPUS DIARI és donar veu i visibilitat als joves creatius, a les noves visions intergeneracionals i a la crítica constructiva del nostre sistema d’ensenyament públic i privat.

Us esperem com a lectors i sobretot com actors protagonistes d’aquesta aventura editorial.

locampusdiari@gmail.com

Àudio de l’Editorial

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere