Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Macrobotellot nocturn a la Universitat Autònoma de Barcelona i col·lapse als Ferrocarrils per una concentració amb 8.000 persones

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La trobada al campus de Bellaterra, partia d’una convocatòria d’una festa falsa inexistent a la Facultat d’Enginyeria que ha corregut a les xarxes

En caps de setmana anteriors, ja hi havia hagut botellots a l’entorn del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, però aquest divendres (17/09/2021) hi ha hagut aglomeracions que prop de la mitjanit han arribat a col·lapsar les carreteres d’accés i sobretot s’ha notat a la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que té parada a Bellaterra.

Unes 8.000 persones s’han concentrar al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, segons ha dit el rector, Javier Lafuente, que ha explicat que van “avisar els Mossos i la Guàrdia Urbana, a més de reforçar els sistemes de seguretat”, quan hores abans van detectar que hi podia haver problemes arran de la convocatòria d’una festa.

L’origen de la concentració ha estat la convocatòria a través de xarxes d’una festa inexistent a la Facultat d’Enginyeria que ha funcionat com a reclam per aplegar centenars de joves, que han acabat fent la seva festa amb la música dels mòbils o dels cotxes i l’alcohol que ja portaven.

Els Mossos van actuar per controlar els accessos i intervenir en algunes baralles, però fins ara no s’ha informat de detinguts. Dins del recinte, hi ha seguretat privada.


Intoxicacions etíliques

El Sistema d’Emergències Mèdiques ha informat que ha hagut d’atendre deu persones per contusions i intoxicacions etíliques, sense cap cas greu, i que han enviat deu ambulàncies al campus.

Estudiants de la Vila Universitària han denunciat aquest matí que alguns dels participants en el macrobotellot van entrar als pisos i van provocar destrosses.

Alguns universitaris han col·laborat en la neteja del campus.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere