Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

A punt el “II Congrés Internacional per la Pau” que es celebrarà a Barcelona (del 15 a 17 octubre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Del 15 al 17 d’octubre Barcelona acollirà el II Congrés Internacional per la Pau amb el lema ‘(Re)imaginem el nostre món. Acció per la pau i la justícia’.

El II Congrés Internacional de Pau tindrà lloc a Barcelona del 15 al 17 d’octubre. Aquesta nova edició vol dinamitzar el pacifisme internacional, ser un punt de trobada de diferents actors, redefinir l’acció per la pau i, com diu el lema del congrés, reimaginar el món sota el prisma de la cultura de pau.

Es preveu que participants d’uns 70 països assistiran a aquest esdeveniment amb activitats presencials, conferències i tallers, la majoria dels quals tindran lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Amb la programació definitiva encara per tancar i publicar, l’organització ha difós un esborrany que inclou ponències i debats amb personalitats de renom a nivell internacional en temes de pau com Noam Chomsky, Vandana Shiva, Jody Williams, Martin Chungong, Wada Masako i Beatrice Fihn. Així com diferents tallers com Economia de pau, Acords de pau per acabar guerres, Periodisme no-violent per a la pau, Pau, racisme i migracions, etc.

En aquest enllaç es pot consultar la programació del II Congrés Internacional de Pau. És obert a tothom i gratuït, tot i que l’organització accepta i agraeix el suport econòmic que aquelles persones que ho vulguin, puguin oferir.

L’Institut Català per la Pau n’és l’organitzador local juntament amb l’International Peace Bureau, la federació internacional per la pau més antiga i més gran del món que lidera aquests congressos.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere