Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La jornada de divulgació científica “Science Needs You!” arriba a les Terres de l’Ebre per divulgar “l’exploració de l’espai”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Per segon any consecutiu tornen a les Terres de l’Ebre les jornades de divulgació científica “Science Needs You!”(SNY!) que promouen l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC), que enguany tenen com a fil conductor “L’exploració de l’espai: noves oportunitats per a la ciència i la tècnica” i que han escollit com a protagonista històric a Robert Hutchins Goddard, pioner i inventor del coet a propulsió.
 
La jornada se celebrarà el proper dissabte 2 d’octubre a l’Observatori de l’Ebre de des 9.30 a les 14 hores i es duran a terme conferències i debats amb alguns dels més destacats científics i emprenedors del país. El vicepresident del govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori Jordi Puigneró farà la inauguració oficial de la jornada.
 
Dissabte es comptarà amb les conferències “Una ciutat a Mart” de Guillem Anglada Escudé, investigador Ramon y Cajal a l’Institut de Ciències de l’Espai del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (ICE, CSIC); 

“Reptes tecnològics de la indústria aeroespacial”  de Joan Manel Casalta, enginyer de telecomunicacions; director del Departament de Ciència a l’empresa SENER;

i “Observant l’univers des de l’Observatori Europeu Austral” del Dr. Xavier Barcons, professor d’Investigació del CSIC, doctor en Física i director de l’Observatori Europeu Austral.

A més del col·loqui “Reptes futurs a l’exploració de l’espai” en què prendran part Guillem AngladaJoan Manuel Casalta i Carlos F Sopuerta, president de l’ACDIC, físic, científic titular a l’Institut de Ciències de l’Espai del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (ICE, CSIC) i de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC). Tots tres moderats pel divulgador científic Sheddad Kaid-Salah Ferron.

Aquell dia a la tarda, es farà també una visita guiada a l’Observatori de l’Ebre a càrrec del seu director David  Altadill.
 

Per assistir a la jornada cal inscriure’s en aquest formulari … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere