Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Beques postdoctorat “JUNIOR LEADER 2022″del programa europeu “Horizon 2020”, la beca Marie Skłodowska-Curie i canalitzades per la Fundació “La Caixa”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El programa de beques de postdoctorat Junior Leader està destinat a la contractació d’investigadors excel·lents, de qualsevol nacionalitat, que vulguin continuar la seva carrera investigadora en territori espanyol o portuguès en les àrees de les ciències de la salut i de la vida, la tecnologia, la física, l’enginyeria i les matemàtiques. Aquest programa té els objectius de fomentar la recerca d’alta qualitat i innovadora a Espanya i Portugal i donar suport als millors talents científics, als quals se’ls ofereix un entorn atractiu i competitiu en què dur a terme una recerca d’excel·lència.

El programa de beques de postdoctorat té dues modalitats diferents:

  • Postdoctorat Junior Leader – Incoming: 25 beques de postdoctorat de 3 de durada per a investigadors de totes les nacionalitatsals quals se’ls ofereix un contracte laboral per dur a terme un projecte de recerca en els centres acreditats amb els distintius d’excel·lència Severo Ochoa o María de Maeztu, Instituts d’Investigació Sanitària Carlos III i centres avaluats com a excel·lents per la Fundação per a Ciência e a Tecnologia de Portugal.
    Per a institucions espanyoles, els candidats hauran d’haver residit a Espanya menys de 12 mesos en els últims tres anys mentre que per a institucions portugueses, els candidats hauran d’haver residit a Portugal menys de 12 mesos en els últims tres anys.
  • Postdoctorat Junior Leader – Retaining: Retaining: 15 beques de postdoctorat per a investigadors de totes les nacionalitats per dur a terme la seva activitat investigadora en qualsevol universitat o centre de recerca d’Espanya o Portugal. Per a institucions espanyoles, els candidats hauran d’haver residit a Espanya més de 12 mesos en els últims tres anys mentre que per a institucions portugueses, els candidats hauran d’haver residit a Portugal més de 12 mesos en els últims tres anys.

A través d’un programa de formació complementària d’excel·lència, aquestes beques es proposen consolidar les habilitats de recerca i fomentar la carrera científica independent com a opció de futur professional.

Dins de la formació complementària, els becaris hauran de realitzar una estada en una altra institució amb l’objectiu d’incrementar les seves habilitats transversals. Aquestes estades, d’una durada entre 3 i 6 mesos, hauran de realitzar-se en una institució internacional o intersectorial.

Portal de les beques … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere