Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

21a edició del Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers (2 i 3 d’octubre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El gran esdeveniment arqueològic de la tardor, de nou presencial, es fa visible arreu de Catalunya amb més d’un centenar d’activitats que ens dibuixen la cultura Ibera.

Desenes de professionals s’han coordinat a través de la Ruta dels Ibers, connectant Tarragona amb Empúries, Tortosa amb Barcelona, Lloret, Palamós … per fer de Catalunya un territori Iber connectat.

En la seva edició més complicada, el Cap de Setmana Ibèric dona veu a 28 equipaments, museus i jaciments ibèrics de Catalunya.

Dissabte 2 i diumenge 3 d’octubre tindrà lloc la 21a edició del Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers, amb més de 100 activitats gratuïtes per a tots els públics en 28 jaciments ibèrics de Catalunya.

El programa d’activitats complet es pot consultar i descarregar al web www.rutadelsibers.cat per veure quins jaciments hi participen i organitzar millor la vostra visita.

També podeu consultar l’agenda en línia del Patrimoni Cultural, que disposa d’un mapa geolocalitzat per jaciment i activitats: https://bit.ly/2FZsycd.

Si voleu fer un tast a l’exposició l’Enigma iber. Arqueologia d’una civilització a Barcelona: www.enigmaiber.cat

Els nens i nenes que participin en qualsevol de les activitats dels jaciments i museus de la Ruta dels Ibers tindran un joc de regal: hauran d’ajudar a un comerciant iber a arribar al poblat ibèric per a fer negoci. I pels que no hi puguin assistir presencialment, s’ha dissenyat el videojoc col·laboració Balkeuni, Amusic i la Pàtera del Llop per viure una aventura trepidant al món desaparegut dels ibers, que podreu accedir mitjançant www.rutadelsibers.cat.

El Cap de Setmana Ibèric està organitzat pel Museu d’Arqueologia de Catalunya que, mitjançant els jaciments que integren la Ruta dels Ibers, vol descobrir com era la vida fa més de 2.200 anys a les nostres terres.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere