Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

S’obre la licitació per adjudicar el contracte de gestió i explotació del CENTRE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL D’AUTOMOCIÓ de Martorell

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El termini de la concessió serà de 15 anys, prorrogables 10 anys més. Les entitats interessades tenen fins al dia 4 de novembre per presentar la seva sol·licitud de participació

El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha publicat avui (1/10/2021) l’anunci de licitació del contracte per a la gestió i explotació del Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell (CFPA).

Aquesta publicació es pot consultar en el perfil del contractant de la plataforma de serveis de contractació pública de la Generalitat de Catalunya. El termini de la concessió serà de 15 anys, prorrogables 10 any més.

El CFPA es configura com a centre referent on s’impartirà la formació professional inicial, la formació professional per a l’ocupació i la formació programada per les empreses destinada al sector de l’automoció, amb la finalitat de garantir una oferta formativa adaptada a les necessitats del sector de l’automoció i afins.

A més d’aquest objectiu central, en el CFPA es desenvoluparan altres activitats com la promoció de relacions de cooperació i intercanvi amb altres centres nacionals i internacionals de formació, el desenvolupament i prestació de serveis d’orientació professional i inserció laboral, la promoció de la innovació tecnològica i la recerca lligada a la formació, la realització d’activitats per a la sostenibilitat i preservació mediambiental en l’entorn de la formació, i la pròpia explotació de les instal·lacions del CFPA.

Els licitadors interessats en la seva gestió i explotació tenen fins al dia 4 de novembre a  les 14 hores per presentar les seves sol·licituds de participació. Posteriorment s’invitarà a totes aquelles entitats que compleixin amb els criteris de solvència que s’indiquen en els plecs a presentar les seves ofertes, les quals seran objecte de valoració d’acord amb els criteris establerts.

Consulta preliminar al mercat

El passat mes d’octubre el SOC va obrir una consulta preliminar amb el sector de l’automoció per definir conjuntament les condicions i els criteris que havien de regir la licitació per a la gestió i explotació del CFPA. L’objectiu d’aquest procés previ de concertació i consulta era l’acostament a les expectatives de les possibles empreses licitadores d’aquest centre i, sobretot, a les necessitats de qualificació professional del sector de l’automoció.

En aquest procés de consulta no només van participar possibles entitats licitadores i altres actors del sector de l’automoció, sinó que també es va recollir l’opinió de persones expertes, autoritats independents i operadors econòmics actius al mercat interessats.

El Departament i el SOC consideren que aquest treball conjunt amb el sector facilitarà la licitació del CFPA de Martorell, un equipament clau per consolidar la competitivitat del sector de l’automoció i de les pròpies empreses, millorant la productivitat i ajudant a la creació de llocs de treball i a la qualificació i requalificació contínua de les persones.

FOTOGRAFIA: Edifici del Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere