Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

OPENCLASS de La Salle de la Universitat Ramon Llull: BUSINESS AGILITY – Com aconseguir major agilitat empresarial

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Data: dimecres, 13 octubre, 2021 – 18h.

Aula Virtual

El proper dia 13 d’Octubre a les 18 h es presentarà una OpenClass sobre “Business Agility – Com aconseguir major agilitat empresarial” amb Xavier Albaladejo, especialista en transformació organitzacional basada en principis Agile-Lean, explicant com aconseguir una major agilitat a nivell empresarial.

Els organitzadors expliquen;

Estem en un context cada vegada més inestable, inesperat i de canvis molt ràpids. La majoria d’empreses, actualment, tenen els mateixos problemes per enfrontar-se a aquesta situació i el que les diferencia de la resta és l’actitud amb la qual resolen aquestes dificultats. La seva cultura, en aquest cas, és molt més determinant que les pràctiques, processos i eines que solen utilitzen.

És una realitat que l’agilitat empresarial es considera una de les millors oportunitats per prosperar amb èxit, detectar canvis i adaptar-los. Aquesta pràctica deixa de ser una opció i es considera una necessitat.

En la sessió online es tractaran les principals causes organitzatives de falta d’agilitat i veurem quins processos i models mentals poden ser d’ajuda per obtenir-ne el màxim d’una empresa.

Aquesta Openclass es farà en format online. Durant la sessió es realitzarà una exposició i podrem interactuar entre tots i respondre dubtes que puguin sorgir en relació a aquest tema

Xavier Albaladejo

Expert en transformació empresarial (estratègia, estructura organitzativa i canvi cultural) en Voxel Group (Best Workplaces 2019 i 2020), des d’on s’integra en el Executive Management d’empreses clients per crear organitzacions més àgils i sanes.

Ha col·laborat amb companyies com B.Braun, Wallapop, Mango, AXA EMEA-LATAM, Everis, Vodafone R + D, Zuric i eDreams.

L’Albaladejo és Director de l’Màster en Mètodes Àgils de La Salle, Vicepresident de Agile Spain i va fundar Agile Barcelona. 

Inscripció … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere