Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

1a Setmana de l’Emprenedoria de la Universitat de València a la Facultat d’Economia (18 a 22 octubre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La 1a Setmana de l’Emprenedoria de la Universitat de València s’inaugurarà el pròxim 18 d’octubre a les 9.30 hores a càrrec de María Vicenta Mestre, Rectora de la Universitat de València; Adela Valero Aleixandre, vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València; i Francisco Muñoz Murgui, degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

El programa d’activitats de la I Setmana de l’Emprenedoria de la Universitat de València compta amb tallers formatius, taules redones i cursos de formació, el fil conductor de la qual és permetre a l’estudiantat participar en activitats formatives de primer nivell i ajudar-nos a reflexionar sobre com la comunitat universitària pot contribuir a construir una universitat compromesa amb el desenvolupament professional del seu estudiantat i amb el progrés de la societat.

Presentaran també els programes que en aquest curs convocarà el Vicerectorat per a afavorir, de manera transversal, l’especialització del PDI en matèria d’emprenedoria, i celebrarem el lliurament de Premis del Campus UVemprén – Santander Universitats a l’estudiantat i a les empreses guardonades pels seus projectes en el curs anterior.

A més del programa oficial, la I Setmana de l’Emprenedoria comptarà amb les següents activitats paral·leles:

• La I Fira del Talent Emprenedor: un concurs en línia perquè, mitjançant votació popular, la comunitat universitària trie el millor projecte emprenedor del curs 2020-21.

• El TEDxUValencia, organitzat per estudiantat de diversos centres de la Universitat de València, que tindrà lloc a la Sala Darwin de l’Aulari interfacultatiu del Campus de Burjassot.

• Cicle d’Autoocupació Universitària Sostenible: inclou una jornada dedicada a empreses d’inserció que se celebrarà en el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació el dia 19 d’octubre, així com una jornada dedicada a empreses sostenibles, que acollirà la Facultat de Farmàcia el 2 de novembre.

Entre l’estudiantat i alumni que s’inscriga i acudisca presencialment a una de les activitats de la I Setmana de l’Emprenedoria de la Universitat de València sortejarem cinc entrades per a acudir al SOUTH SUMMIT 2021, punt de trobada per a agents clau de la indústria: inversors, startups i corporacions, que es celebra a València els dies 3 i el 4 de novembre.

Pots inscriure’t en les activitats de la I Setmana de l’Emprenedoria de la Universitat de València a través del següent enllaç.

Període: De 18 d’octubre de 2021 a 22 d’octubre de 2021. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 15:00.

Lloc: Facultat d’Economia

Organitza: Unitat d’Emprenedoria (UVemprén).uvempren@uv.es

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere