Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

A l’Escola d’Art de Vic la dissenyadora Teresa MO presentarà l’espectacle “Desdoblament de la lletra A de Joan Brossa” (15 octubre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La vigatana Teresa MO, autora dels vestits fets amb xocolata que es van poder veure a l’exitosa “Mostra de vestuari basada en els sentits i la xocolata’’ (2017), és una enamorada del poeta Joan  Brossa. Aquesta admiració, i la complicitat de la Fundació Joan Brossa, l’han portat a inspirar-se en l’obra de l’imaginatiu creador en el seu nou espectacle titulat “Desdoblament de la lletra A de Joan Brossa’’, una mostra de vestuari poètica i musical que es podrà veure aquest divendres (15/10/2021) a l’Escola d’Art de Vic a les 21h.. L’entrada és gratuïta.

L’acte, que tindrà lloc al pati del claustre de l’Escola d’Art, clourà amb un vernissatge on els assistents podran menjar-se la lletra “A” elaborada en xocolata per un dels col·laboradors, El Xocolater de Taradell, i acompanyada d’un vi. També han col·laborat en la iniciativa Osona Cuina, El Gravat, l’Escola d’Art, TVBagué i Anton Granero, director d’ACVIC Centre d’Arts Contemporànies. MO espera poder repetir l’espectacle a la Fundació Joan Brossa de Barcelona l’any que ve.

El organitzadors ens diuen:

A través del treball dels actors Martina Soler i Joan Petit, l’espectacle recrea “un somni d’amor partint de la lletra “A” de Brossa”. “És l’“A” d’amor que et fa lliure i et desprèn cap al somni on experimentes la plena llibertat”, diu MO. La dissenyadora s’ha inspirat en l’“A” de Brossa per crear el vestit que portarà Solé durant l’actuació, que personifica l’amor i que interactua amb la figura d’un mim interpretada per Petit. La mostra comptarà amb música de Gil Granero i amb una projecció d’imatges sobre el procés de creació del vestuari i relacionades amb Brossa fetes pels fotògrafs Sandra Ortiz i Josep Lluís González, “cadascun d’ells amb la seva pròpia i mirada”.

FOTOGRAFIA: La dissenyadora Teresa MO a la Fundació Joan Brossa. Crèdit: Josep Lluís González.©

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere