Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

TEXTOS que cal recuperar i llegir: “HORIZON EUROPE-Strategic plan 2021-2024” de la Comissió Europea

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Per entendre el programa de la Unió Europea en RECERCA I INNOVACIÓ pels propers anys, cal llegir el Document : “HORIZON EUROPE-Strategic plan 2021-2024”.

El text que fou publicat el 19/03/2021 i només està publicat en anglès, el llatí de la nostra era. La confecció i edició se’n fa responsable la Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea.

Aquest pla estratègic 2021-24 defineix les orientacions estratègiques claus per als primers quatre anys de HORIZON EUROPE, el programa marc plurianual de la UE per a la investigació i la innovació.

Estableix les prioritats de recerca i innovació per donar suport a una recuperació sostenible i accelerar encara més les transicions bessones verdes i digitals, que condueixen en última instància a una Europa verda i neutra pel clima, adequada per a l’era digital, on l’economia funciona per a les persones.

Tot i que el focus està centrat en els reptes globals i la competitivitat industrial europea que és pilar de HORIZON EUROPE, el pla estratègic també cobreix activitats rellevants d’altres pilars i la part “Ampliar la participació i enfortir l’espai europeu de recerca”, és important per promoure sinergies entre elles.

Per tal d’assegurar la col·laboració més àmplia possible i optimitzar els efectes generals de HORIZON EUROPE, el pla estratègic s’ha preparat després d’un ambiciós procés de co-disseny que ha implicat els Estats membres, els membres de la European Environment Agency (EEA), el Parlament Europeu, les parts interessades i el públic en general.

Document Complert … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere