Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Xarxa Internacional d’Educació Emocional i Benestar organitza a la Universitat de Barcelona el seu 1er Congrés Internacional (22 al 24 d’octubre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Recerques recents han posat de manifest que l’educació emocional millora el rendiment i el clima emocional de l’aula. Té efectes positius en la motivació i la gestió emocional, i s’ha observat que fa disminuir la conflictivitat, el comportament disruptiu, la violència, l’assetjament escolar o l’absentisme. Cal, doncs, que hi hagi professionals de l’educació sensibilitzats i formats en educació emocional.

Amb aquest propòsit, s’ha organitzat el primer congrés internacional sobre competències emocionals. L’objectiu prioritari és obrir camí per avançar en la posada en marxa de l’educació emocional d’una manera efectiva.

El congrés es celebrarà del 22 al 24 d’octubre de 2021.

S’hi han programat ponències, taules rodones, comunicacions, pòsters i tallers que reuniran els principals experts en aquest àmbit. Es fomentarà, sobretot, la interacció entre els participants i l’intercanvi d’experiències.

Les inscripcions estan obertes fins al mateix dia d’inici del congrés que es celebrarà al Paranimf de l’Edifici històric de la Universitat de Barcelona.

Programa del Congrés … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere