Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La VI Jornada Càtedra AgroBank de la Universitat de Lleida aposta per una conferència de la “influencer” a les xarxes socials “Boticària García”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquest any la JORNADA ANUAL de la Càtedra AgroBank de la Universitat de Lleida serà el 27 d’octubre. En aquesta jornada tindrà lloc la conferència A la recerca de l’alimentació saludable: ¿Jeroglífics o etiquetes? Claus per desxifrar els misteris de l’etiquetatge dels aliments impartida per la Dra. Marián García, més coneguda pel seu nom en les xarxes socials com ” Boticària García “.

El PROGRAMA de la jornada:

11.00h. Inauguració de la Jornada. Sr. Carles Seara, director de AgroBank i Antonio J. Ramos, director de la Càtedra AgroBank.

11.30h. Conferència: “A la recerca de l’alimentació saludable: ¿Jeroglífics o etiquetes? Claus per desxifrar els misteris de l’etiquetatge dels aliments”. Sra. Marián García (Boticària García).

12.30 Lliurament del V Premi a la Millor Tesi Doctoral de la Càtedra Agrobank.

12.45. Cloenda de la Jornada. Sra. Olga Martín, Vicerectora de Recerca i Transferència de la Universitat de Lleida.

La jornada, que és gratuïta, tindrà lloc a l’Auditori Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus Cappont de la Universitat de Lleida, i podrà ser seguida presencial (fins a completar l’aforament, que és de 100 places) o virtualment, però en qualsevol dels dos casos cal inscriure a la mateixa en el següent enllaç

A les persones que s’hagin inscrit per assistència virtual se’ls proporcionarà l’enllaç a la sessió uns dies abans de la mateixa.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere