Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

DEBAT de les “Escoles de Noves Oportunitats / E2O”: Els principals reptes del sistema educatiu per garantir l’èxit escolar (29 octubre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La presentació de l’estudi ‘El model de les Noves Oportunitats: una peça clau per garantir l’èxit del sistema educatiu’ reunirà el proper 29 d’octubre experts en la matèria per obrir el debat d’aquest àmbit emergent en el sector educatiu.

Fins a set entitats catalanes –AdsisFundació ComtalEl LlindarFundació GentisFundació Marianao i Salesians Sant Jordi– convoquen a una jornada de reflexió al voltant de les noves oportunitats educatives i el seu paper en la societat.

Al llarg del matí també es comptarà amb el debat entre diferents agents governamentals, sindicals i patronals, sobre quins son els reptes que les Escoles de Noves Oportunitats plantegen a la Llei d’FP.

Programa de l’acte:

-12.30h. Benvinguda institucional, amb Montserrat Buisán Gallardo, Directora Corporativa de Programes Socials de la Fundació “la Caixa”, Núria Cuenca León, secretària general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

-12.45h Escoles de Noves Oportunitats de Catalunya.

-12.50h. Presentació de l’estudi: El model d’Escoles de Noves Oportunitats: una peça clau del sistema educatiu per garantir l’èxit escolar, amb Aina Tarabini-Castellani Clemente, professora i investigadora de la Universitat Autònoma de Barcelona i Joves de les Escoles de Noves Oportunitats

-13.25h. Les Escoles de Noves Oportunitats: un repte per a la Llei d’FP, amb Àngel Luis Miguel Rodríguez, director general de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya*, Juan José Torres López, director general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC)*, Ricard Bellera i Kirchhoff, secretari de Treball, Economia i Estudis CCOO de Catalunya, Eva Gajardo i Rodríguez, secretària d’Igualtat i Formació Professional d’UGT, Sílvia Miró Martín, directora de l’Àrea de Treball de PIMEC, Manuel Rosillo López, president de la Comissió de Formació de Foment del Treball.

-Moderació: Fabian Mohedano i Morales, president del Consell Català de Formació Professional

-14.25h Cloenda

Data: Divendres 29 octubre

Hora: 12:30h.

Lloc: CaixaFòrum de Barcelona (Presencial)

Organitzadors: El Llindar

Correu electrònic de l’organitzador: aulataller@elllindar.org

L’acte és gratuït i per participar-hi cal inscriure’s al següent enllaç.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere