Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les properes activitats de la Càtedra Màrius Torres de la Universitat de Lleida: Jornada Joan Barceló

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquestes són les properes activitats de la Càtedra Màrius Torres d’Estudis sobre Patrimoni Literari Català de la Universitat de Lleida:

PRIMERA:  Amb motiu de l’Any Joan Barceló, que va escaure el 2020 però es va haver d’ajornar per la pandèmia, la Càtedra ha preparat les següents activitats:

-La Jornada Joan Barceló, una trobada acadèmica que tindrà lloc el 28 d’octubre de 2021,

-Tres exposicions sobre Barceló: una exposició virtual, de presentació del seu llegat, una altra que presentarà una mostra del seu llegat literari, que es podrà visitar al passadís del segon pis de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida del 28 d’octubre al 25 de novembre i una altra amb una tria dels seus quadres, que es muntarà als Serveis Territorials de Cultura de Lleida a partir del 28 d’octubre.

A banda d’aquestes, el Claustre de les Heures de la Facultat de Lletres de la UdL acollirà també per les mateixes dates l’exposició Joan Barceló Cullerés. Pintor Poeta Narrador Dramaturg, dissenyada per l’Ajuntament de Menàrguens.

-La Digitalització del seu llegat de llibres d’autògrafs, manuscrits i mecanoscrits.
-Publicació de dos facsímils: del primer llibre que va publicar, Obres completes. Volum XXVIIIè, i d’un conte il·lustrat que va romandre inèdit, La cuca de llum xarrupa claror.

SEGONA: El 17 de novembre tindrà lloc el I Seminari d’Estudis Textuals, de caràcter propedèutic i didascàlic, adreçat a l’alumnat de filologia en particular i als interessats en l’edició de textos en general.

TERCERA: A més, pots consultar les darreres incorporacions al Corpus Literari Digital (la digitalització de la revista Camins, de Lleida, 1934) i del Directori Literari de Ponent (articles sobre la revista Lleida, a càrrec de Montserrat Vilà, i sobre Pau Guimet, a càrrec de Meritxell Guimet). També hem acabat la pàgina dedicada a Màrius Torres, que ha escrit Margarida Prats.

Fotografia: Joan Barceló.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere