Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

PROJECTE TRANSFRONTERER “Life Long Learning-Transversalis”: La Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida presenta els seus resultats

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS) de la Universitat de Lleida (UdL), en el marc del projecte transfronterer Life Long Learning Transversalis, ha format més de cinquanta experts de diferents perfils i procedències en formació dual universitària en els dos cursos organitzats durant el 2020 i el 2021. Aquest són alguns dels resultats que la investigadora principal del projecte, Sofia Isus, i el seu equip presentaran en la jornada de cloenda a Lleida del Life Long Learning -Transversalis.

Aquesta formació, de 40 hores de durada i disponible en català, castellà i francès, s’ha basat en una investigació sobre la identificació dels perfils professionals dels agents que intervenen en la formació dual universitària (la persona que coordina, la que gestiona, el professorat universitari, el tutor/a acadèmic/a i el tutor/a professional). Aquest curs de formació es basa en el model pedagògic “blended learning”. Així, cada participant, ha accedit als materials segons el seu perfil i, amb el suport d’un tutor o tutora, ha arribat a assolir les competències fent les tasques que es proposen.

En aquestes dos edicions, els participants han estat professorat de nou universitats transpirinenques entre Espanya, França i Andorra, professionals de cambres franceses i professionals de sindicats. En aquest tres anys, del 2018 al 2021, els responsables del del Life Long Learning -Transversalis a la UdL han creat, a més, una xarxa de professionals sensibles a la formació dual universitària que té el seu punt de trobada en l’espai interactiu Uni-dual, una plataforma digital amb recursos, notícies, fòrums, eines, bones pràctiques sobre aquest tipus de formació.

Life Long Learning -Transversalis

Life Long Learning -Transversalis és un projecte desenvolupat sota el marc de el programa Interreg POCTEFA 2014-2020 (Programa de cooperació territorial Espanya-França-Andorra) i cofinançat pel fons FEDER que compta amb nou socis: la Universitat de Perpinyà Via Domitia -líder del projecte-, la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona, la Universitat de Saragossa, la Universitat de Tolosa Jean Jaurès, la  Universitat de Tolosa Paul Sabatier, l’Institut Màquina-Eina adscrit a la Universitat del País Basc, la Universitat de Pau i de Pays de l’Adour i la Universitat d’Andorra. Aquests socis constitueixen una xarxa transfronterera, l’objectiu de la qual és harmonitzar i reforçar les pràctiques de la formació contínua al llarg de la vida per tal de respondre a les necessitats dels territoris.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere