Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“TEXTOS que cal recuperar i llegir”: “Llibre Blanc sobre la Intel·ligència Artificial aplicada a la mobilitat” / “Centre of Innovation for Data TEch and Artificial Intelligence”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

A LO CAMPUS DIARI sota la denominació “TEXTOS que cal recuperar i llegir” anem presentant uns materials que pensem que els nostres lectors els hi podria interessar llegir.

Òbviament els que són especialistes en la matèria que cada vegada presentem, no els hi serà novetat el text, però en general la nostra aportació ens facilita a tots tenir localitzats i guardats textos interessants.

Aquí aportem el “Llibre Blanc sobre la Intel·ligència Artificial aplicada a la mobilitat”.

Aquest Llibre Blanc, impulsat pel Centre of Innovation for Data TEch and Artificial Intelligence (CIDAI), analitza els principals reptes i tendències del sector i les possibilitats que ofereix la IA a la nova mobilitat.

El text també ha estat elaborat amb les contribucions d’investigadors de l’Intelligent Data Science and Artificial Intelligence Research Center (IDEAI-UPC), el Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) i la Fundació i2Cat.

“Llibre Blanc sobre la Intel·ligència Artificial aplicada a la mobilitat” … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere