Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El TALLER + GUIÓ: nou espai d’anàlisi de guió per a guionistes de l’audiovisual valencià

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El taller + GUIÓ està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i serà impartit per l’especialista Gualberto Ferrari

Està dirigit a projectes de guions de ficció beneficiaris de les ajudes a l’escriptura d’obres audiovisuals convocades per l’IVC.

Cultura de la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Cultura, organitza el TALLER + GUIÓ, que se celebra del 2 al 5 de novembre a la sala 7 de l’edifici Rialto.

El taller serà impartit per l’especialista internacional en guió, Gualberto Ferrari. Té com a objectiu orientar als participants en el procés de desenvolupament i escriptura del guió a través de sessions personalitzades, en les quals Ferrari proporcionarà idees, suggeriments i consells professionals sobre el desenvolupament del projecte de pel·lícula, abastant el costat artístic i relacionant-lo amb el procés de narració i escriptura.

+ GUIÓ va dirigit als projectes de guions de ficció, tant llargmetratges com sèries, que van ser beneficiaris en la convocatòria d’ajudes a l’escriptura d’obres audiovisuals de l’any 2020, Aquestes ajudes són convocades anualment per Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura.

El director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno, ha assenyalat que “amb la celebració d’aquest taller, l’Institut Valencià de Cultura vol continuar potenciant les activitats d’assessorament i formació de les escriptores i escriptors de l’audiovisual valencià per tal de que els seus guions de ficció puguen interessar a cineastes, televisions i empresses productores i arriben a materialitzar-se en una sèrie o una pel·lícula”.

Els huit projectes que participen en aquest taller són ‘Vega’, de José Luis Pedrero Ramón; Encuentros en el Atlas’, de Ahmed Abdelatif Abdeselam; ‘A través de la noche’, de Marco Lledó Escartín i Francisco Javier de Vicente Cristóbal; ‘Historias del Palmar’, de Héctor Beltrán Gimeno i Gabi Ochoa Peris; ‘Cowgirl’, de Rafael Albert Gabaldón; ‘Varianza’, de Esther Morente García; ‘El camí de la sang’, de Vicente Monsonís Andreu i Iria Flor Márques Rodríguez, i ‘Un baño propio’ , de Lucía Casañ Rodríguez.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere