Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Xarxa Universitària per a l’Ocupació organitza dues sessions online per impulsar l’ocupabilitat dels joves (AVUI dijous 4 novembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les xerrades es fan el en el marc del Saló de l’Ocupació que té l’objectiu de donar suport a les persones que busquen feina o volen reorientar la seva trajectòria professional

Xarxa Universitària per a l’Ocupació, plataforma impulsada pel Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), participarà en la pròxima edició del Saló de l’Ocupació 2021, que tindrà lloc la pròxima setmana, concretament, els dies 9, 10 i 11 de novembre, amb l’objectiu de promoure el talent i donar suport a les persones que busquen feina o volen reorientar la seva trajectòria professional.

L’edició d’enguany del Saló presenta, com a novetat, la possibilitat de realitzar esdeveniments deslocalitzats en un nou espai anomenat BCNtalent que promou sessions vinculades a descobrir, gestionar i potenciar el talent, i que tenen per objectiu la reactivació de l’ocupació i del teixit empresarial. Aquests esdeveniments formen part de la programació del Saló de l’Ocupació, i tindran lloc al llarg d’aquesta setmana i fins el 8 de novembre

És en aquest context que la Xarxa Universitària per a l’Ocupació hi participarà aquest dijous, 4 de novembre, amb dues sessions dirigides a impulsar l’ocupabilitat de les persones joves universitàries. Les sessions, que seran en línia, s’adrecen a qualsevol persona, estudiant o titulada universitària, que tingui interès a millorar el seu perfil professional i descobrir noves opcions de futur. El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Josep Ribas, inaugurarà les dues sessions.

La primera sessió, “La visibilitat del talent a les xarxes”, tindrà lloc a les 10h i està dedicada a explicar les eines per a fer un ús efectiu de LinkedIn, la major xarxa professional, i així potenciar les possibilitats professionals de les persones estudiants i titulades universitàries.

La segona, “Doctora’t, el talent innovador i de futur per a l’empresa” es farà a les 17h i està dedicada a l’impuls de l’ocupabilitat dels doctorands donant a conèixer el programa de Doctorats Industrials a través d’experiències d’èxit d’alguns participants.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere