Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UPFeina 2021: fira virtual d’ocupació de la Universitat Pompeu Fabra (10 novembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UPFeina és la fira anual d’ocupació de la Universitat Pompeu Fabra. Organitzada pel Servei de Carreres Professionals de la Universitat, és un espai de trobada entre estudiants i graduats que volen incorporar-se al món laboral, d’una banda, i empreses i institucions que busquen nous professionals titulats, d’altra banda. 

Any rere any, l’esdeveniment aplega una setantena d’entitats col·laboradores i prop de tres mil estudiants i graduats.

Si ets una empresa o institució, el fet de participar-hi et permetrà conèixer les motivacions i expectatives dels estudiants i dels antics alumnes de qualsevol dels graus, màsters o doctorats  que s’ofereixen a la UPF, i explicar-los el funcionament dels vostres processos de selecció.

UPFeina és l’ocasió idònia per trobar el perfil que estàs buscant i que us ajudarà a assolir els vostres objectius de RRHH.

UPFeina 2021

La 17a. edició d’UPFeina tindrà lloc el dia 10 de novembre del 2021, de 09:00 a 18:00 h, en format virtual

Cada empresa o institució participant disposarà d’un estand virtual personalitzat. Des d’allà podràs rebre en directe estudiants i alumni de la Universitat – tant individualment com en grup-, xatejar-hi i informar-los sobre la vostra activitat i resoldre’ls dubtes, així com publicar-hi ofertes i visualitzar els perfils dels candidats, entre altres activitats. 

L’objectiu és que sigui un espai digital on les empreses i institucions pugueu apropar-vos al talent de la UPF i conèixer-lo fent servir les funcionalitats que incorpora la plataforma.

A la plataforma s’hi podrà trobar, entre d’altres, les següents funcionalitats:

  • Stand personalitzat
  • Xat
  • Videoxat
  • Cartellera d’ofertes
  • Presentacions corporatives

A més, tot i que la fira només dura un dia, com a empresa o institució podràs continuar gestionant les candidatures els dies posteriors.

Contacte:  upfeina@upf.edu

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere