Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cicle de Conferències “Connecting Through the Workplace” Conferència del dijous, 18 de novembre, 09:30h, “Mujeres y liderazgo”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Tot i els nombrosos avenços en la reducció de les desigualtats en la representació de la dona a l’alta direcció i llocs de responsabilitat en empreses, s’estima que només un 6% dels CEO a nivell global són dones. Pel que fa a l’àmbit de la governança, a Espanya durant l’any 2020 les empreses de l’IBEX-35 van assolir l’objectiu recomanat per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) del 30% de presència femenina als Consells d’Administració, però el desequilibri a la paritat de gènere continua sent evident a la resta de les empreses i també al nivell directiu, que és sovint l’àmbit en què es prenen les decisions.

Queda molt de camí per recórrer per a l’equitat real en la presa de decisions i per a l’accés de talent femení als òrgans de governança. ¿ Quines accions i canvis haurien d’emprendre perquè el 50% de la població estigui també representada en la direcció estratègica d’una manera equitativa ?

Tot això en parlaran:

Marta Colomina, directora general de la Fundación PwC i directora de Marketing y RSC de PwC España
Belén Badia, directora de Persones, Comunicació i Sistemes d’Uriach

Raquel Manzano, district manager en ISS Facility Services España 

Modera: Eugenia Bieto, directora d’Esade Women Initiative

Aquesta sessió forma part del cicle de conferències Connecting Through the Workplace organitzades per ISS Facility Services i l’Institut d’Innovació Social d’ESADE – Universitat Ramon Llull.

INSCRIPCIÓ … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere