Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Debat internacional on line i obert a tothom: “United Nations Global Policy Dialogue on the Future of Our Planet” (18 novembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dijous, 18 de novembre de 2021 02:30 PM a Barcelona

Què podem fer perquè els polítics i les empreses actuïn tenint en compte la ciència del clima?

Quines han de ser les nostres prioritats per preparar bones polítiques mediambientals?

Com hem d’interpretar els resultats de la COP26?

En aquest esdeveniment organitzat pelUnited Nations- Department of Economic and Social Affairs” (UN DESA) i el “UN Development Programme” (UNDP), els ponents parlaran de com la preparació ambiental, incloses les mesures de mitigació i adaptació, ens permetrà arribar a un món neutre en carboni. per al 2050 i reduir els riscos de desastres futurs.

Els ponents també consideraran com l’acció climàtica ara també ens ajudarà a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i els objectius de l’Acord de París.

En tots els temes, es prestarà especial atenció a les dones, els joves, les persones grans, les persones indígenes i les persones amb discapacitat.

El Diàleg d’aquest novembre tindrà lloc poc després de la cloenda de la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP26) a Glasgow, i els ponents es basaran en el resultat d’aquest esdeveniment, així com d’altres esdeveniments i anàlisis actuals, inclosa la recent Conferència de les Nacions Unides sobre el Transport Sostenible i els propers resums polítics de UN DESA sobre el futur del nostre planeta.

En associar-se en aquesta iniciativa, UN DESA i el PNUD esperen millorar la preparació del sistema de les Nacions Unides per respondre als riscos multidimensionals i sistèmics en el món interconnectat actual.

L’esdeveniment és gratuït i obert a tothom, i es retransmetrà en directe a la pàgina de Facebook d’UN DESA. Se celebrarà en anglès amb subtítols disponibles en àrab, xinès, anglès, francès, rus i espanyol, i traducció a la llengua de signes nord-americana.

Cal registrar-se aquí abans del 17 de novembre de 2021:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_dR7-LT9cTLeE4JKNRP0HHg

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere