Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESADE – URL crea un nou think tank per impulsar la gestió de l’impacte social a les empreses

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ESADE – Universitat Ramon Llull ha creat Esade Center for Social Impact (ECSI), un nou think tank centrat en l’estudi i el desenvolupament de solucions d’impacte social perquè les empreses puguin abordar de manera eficaç els desafiaments més urgents a què s’enfronta el planeta. ECSI se suma, així, al compromís d’Esade amb la societat i té com a objectiu principal oferir respostes als problemes globals a través de la formació en la inversió i l’emprenedoria d’impacte, així com en el mesurament i la gestió.

El Centre neix de l’impuls de Esade Entrepreneurship Institute que, des del 2017 i fins a la creació d’aquest think tank, ha allotjat les seves activitats i, entre els treballs que ha desenvolupat fins ara, destaquen les investigacions en matèria de mesurament de l’impacte o sobre les necessitats financeres de les empreses socials. A partir d’ara, el nou centre desenvoluparà la seva tasca de manera independent, sota la direcció de la professora Lisa Hehenberger, experta internacional en impacte social.

Posant en pràctica el coneixement

L’equip Esade Center for Social Impact, que compta amb el seu propi grup de recerca, col·labora amb tota la comunitat d’Esade i diferents actors, com ara l’OCDE, Ship2b, Ashoka, SpainNAB i la xarxa Euclid, per desenvolupar recerca rellevant i avantguarda , tant acadèmica com pràctica, per donar suport a la tasca docent d’Esade i fomentar el debat social entre els estudiants i altres membres de la comunitat acadèmica.

ECSI transfereix coneixement a les assignatures optatives d’emprenedoria social que poden cursar els participants als programes Màster in Sciences of Managegement (MSc), Màster in Businiess Administration (MBA) i Executive Educaction d’Esade.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere