Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Reforçat a Catalunya el “PMOE- el Pla de millora de les oportunitats educatives”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Govern català aprova una dotació de gairebé quatre milions d’euros per al Pla de millora de les oportunitats educatives

La mesura permetrà signar acords amb ajuntaments per tal d’ampliar els Plans educatius d’entorn durant aquest curs escolar

El Govern català ha aprovat una dotació de 3.918.680 euros per al desplegament de les mesures del Pla de millora d’oportunitat educatives, per al curs 2021-2022. Amb aquesta mesura, el Departament d’Educació podrà signar acords amb diversos ajuntaments d’arreu de Catalunya per tal d’ampliar els Plans educatius d’entorn durant aquest curs escolar.

Amb aquesta aprovació, el Govern autoritza el Departament d’Educació a realitzar despeses amb càrrec a pressupostos d’exercicis futurs, amb el següent detall:

Any 2021: 2.084.738 euros

Any 2022: 1.833.942 euros

Pla de millora de les oportunitats educatives

El Pla de millora de les oportunitats educatives (PMOE) es va crear el curs 2020-2021 per pal·liar els efectes desfavorables per la Covid-19 en els centres amb una major complexitat educativa. En total, el PMOE té un pressupost de 48 milions d’euros per dur a terme un seguit d’accions.

Algunes de les mesures que comprèn el pla és la reducció de les barreres econòmiques, l’acompanyament a l’alumnat, el reforç de l’atenció educativa, el foment de la implicació de les famílies i la promoció de les oportunitats educatives més enllà de l’escola.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere