Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

1er. Fòrum Internacional ‘Youth Act!’ a Barcelona: l’herència intel·lectual de la Càtedra Re-Generation de la Universitat Pompeu Fabra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Del 22 al 27 de novembre, 40 activistes de més de 15 països i regions diferents conversaran al voltant de les problemàtiques globals d’aquesta generació.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza la primera edició del Fòrum Internacional ‘Youth Act!’ Una cimera que tractarà el paper de les persones joves a l’hora de construir alternatives combatre les desigualtats i que, del 22 al 27 de novembre, aplegarà més de 40 activistes provinents d’arreu del món.

Al llarg de 15 activitats es treballaran temes com l’evolució de les lluites juvenils, el racisme, la lluita contra el feixisme i l’extrema dreta, l’emergència climàtica, les lluites dels pobles oblidats de la mediterrània o la necessitat de repensar el model policial.

Algunes de les activistes destacades que debatran sobre aquests temes i posaran en comú els reptes globals que consideren prioritaris són l’activista represaliat Marcel Vivet, l’activista palestina Leila Khaled, l’extinent d’alcalde de Charlottesville i activista de Black Lives Matter Wes Bellamy, o l’activista congolès per la pau Micheline Mwendike Kamate.

Aquesta iniciativa neix de la col·laboració entre el CJB i el Servei Civil Internacional i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Catalana de la Joventut. Aquesta iniciativa va iniciar-se el maig del 2020 en col·laboració amb la Càtedra Re-Generation de la Universitat Pompeu Fabra amb un procés participatiu que va aplegar a 100 joves provinents del món acadèmic i activista local que van treballar en la detecció de les àrees i temàtiques clau a abordar.

Programa / inscripció … clicar aquí

Autor de la Fotografia: Oriol Clavera ©

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere