Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nova sessió del “ToolBox. IDIBAPS Talk Series”: “Navigating the publishing process in Nature Medicine” (virtual i presencial / 29 novembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer, més conegut com a IDIBAPS organitza una nova sessió de la “Toolbox. IDIBAPS Talks Series”.

És un cicle de xerrades que es promou des de la “Human Resources Strategy for Researchers” (HRS4R) que s’està implementant a l’institut i que tractarà diferents qüestions d’interès general de la comunitat investigadora com ciència oberta, publicacions científiques o igualtat de gènere, entre moltes altres.

Dilluns 29 de novembre del 2021 a les 15h, tindrà lloc la sessió ‘Navigating the publishing process in Nature Medicine’ que comptarà amb en Javier Carmona, Deputy Editor de la revista científica Nature Medicine.

L’activitat s’organitza amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i es dirigeix principalment a tots els membres de la comunitat investigadora de l’IDIBAPS-FCRB,  però també s’obre a altres investigadors d’entitats de recerca.

És un acte de caràcter híbrid -presencial i virtual- i la inscripció prèvia és obligatòria. Totes les persones registrades rebran un enllaç personal per a connectar-se a la sessió des d’un únic dispositiu i, a la vegada, les persones que ho desitgin podran gaudir de la sessió presencialment. Aquesta tindrà lloc a l’Auditori Esteve del Centre Esther Koplowitz.

Hi ha temps per inscriure’s fins el mateix dia de l’activitat.

INSCRIPCIÓ … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere