Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Contractes de Recerca Avançada Fundació BBVA – Hospital Clínic Barcelona Joan Rodés – Josep Baselga en Oncologia i Malalties Neurodegeneratives

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els contractes de recerca avançada Fundació BBVA-Hospital Clínic de Barcelona estan destinats a especialistes de les Ciències de la Salut, amb experiència en recerca, que desitgin aprofundir la seva especialització científica mitjançant el desenvolupament d’un projecte específic en les àrees d’Oncologia o de les Malalties Neurodegeneratives.

Aquests contractes, que seran convocats anualment durant tres anys i que estan orientats a un perfil d’excel·lència, porten els noms dels doctors Joan Rodés i Josep Baselga, com a reconeixement a dues figures particularment innovadores i transformacionals de la biomedicina, les múltiples contribucions de la qual continuen vives avui en nombroses facetes de la millor clínica i recerca translacional avançada.

Objecte

Es concediran dos contractes de recerca a dos professionals que tinguin un marcat perfil investigador clínic i/o translacional, un d’ells en l’àrea de l’Oncologia i l’altre en el de les Malalties Neurodegeneratives. 

El projecte de recerca serà de naturalesa clínica i/o translacional i es desenvoluparà de manera coordinada a l’Hospital Clínic i un centre estranger de referència, seleccionat de comú acord amb el cap de Servei d’Oncologia Mèdica o Neurologia (segons el tema del projecte) de l’Hospital Clínic. 
 
La durada del contracte de recerca serà de 3 anys i comportarà l’estada en el centre estranger seleccionat per un període entre 1 i 2 anys.

Sol·licitants

Els sol·licitants seran persones físiques de nacionalitat espanyola amb independència del seu lloc de residència o no nacionals amb una residència a Espanya estable o de llarga durada, amb una trajectòria de recerca científica en l’àmbit clínic i/o translacional que demostri especial interès per la recerca en Oncologia o en les Malalties Neurodegeneratives. 
 
En el moment de la sol·licitud, el candidat haurà de tenir una edat inferior a 40 anys, ser especialista en algun dels àmbits de les Ciències de la Salut i no haver transcorregut més de 5 anys des de la finalització de la seva formació sanitària especialitzada. Haurà d’haver finalitzat la seva tesi doctoral i estar en possessió del títol de doctor. 
 
Els caps dels Serveis d’Oncologia Mèdica i de Neurologia de l’Hospital Clínic designaran un tutor, el qual serà un destacat professional d’aquest centre, que supervisarà el desenvolupament del projecte, participant en la selecció i contacte amb els centres estrangers associats a la recerca a desenvolupar.

Dotació

Cada contracte de recerca estarà dotat amb un import de 100.000 euros anuals. Es distribuiran en 65.000 euros de salari brut i 35.000 euros per finançar les despeses de desplaçament i allotjament, així com l’adquisició de material fungible i altres despeses associades al projecte que siguin necessaris per a l’execució d’aquest. Aquestes despeses hauran de ser detallades i justificades en la memòria del projecte.

BASES Contractes de Recerca Avançada … clicar aquí

Preguntes Freqüents … clicar aquí

FOTOGRAFIES: El Dr. Josep Baselga i el Dr. Joan Rodés.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere