Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Informe: “GUANYAR ELS CARRERS. Reflexions d’un diàleg entre l’activisme i l’acadèmia sobre les noves onades de protesta juvenil” d’Eduard Ballesté, Ariadna Santos i Roger Soler-i-Martí

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Observatori Català de la Joventut, de l’Agència Catalana de la Joventut-Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, ha publicat l’Informe “Guanyar els carrers. Reflexions d’un diàleg entre l’activisme i l’acadèmia sobre les noves onades de protesta juvenil”, elaborat per Eduard Ballesté, Ariadna Santos i Roger Soler-i-Martí.

L’Informe és una reflexió sobre el paper dels joves activistes des del punt de vista de les persones joves i també del món acadèmic.

En concret, la publicació, la número 63 de la col·lecció Aportacions, recull les intervencions de tres joves activistes que representen els moviments contra el canvi climàtic, les lluites feministes i les manifestacions postsentència pel referèndum de l’1 d’octubre de 2017 en el marc del seminari “Guanyar els carrers: noves onades de protesta juvenil” celebrat el mes de febrer de 2020. Aquest diàleg amb joves es complementa amb les aportacions de diferents investigadors sobre la temàtica i alguns representants institucionals.

A mode de conclusió, s’observa com les noves generacions abandonen els canals tradicionals de participació i passen a l’acció directa, a partir d’objectius concrets, combinant l’ús de les xarxes socials amb el de l’espai públic. 

INFORME complet … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere