Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

INFORME EUROPEU “SHE FIGURES 2021″: La bretxa de gènere en l’educació s’està reduint, però les dones continuen estant infrarepresentades en la recerca i la innovació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El nombre d’alumnes dones i de titulades dels nivells de grau, màster i doctorat ha augmentat de forma constant els últims anys. No obstant, les dones continuen estant infrarepresentades en les carreres professionals relacionades amb la recerca i la innovació. Aquestes són algunes de les conclusions principals de l’informe “SHE FIGURES 2021″de la Comissió Europea, que des del 2003 analitza el nivell d’avenç cap a la igualtat de gènere en la recerca i la innovació a la Unió Europea i arreu del món.

Mariya Gabriel, comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, ha acollit l’informe d’enguany amb satisfacció i ha declarat: «L’últim informe “She Figures” destaca que l’economia, els laboratoris i el món acadèmic europeus ja depenen de les dones. No obstant, també demostra que encara hem de fer més per promoure la igualtat de gènere, en particular per orientar les noies cap a una carrera professional en el camp de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM, per les seves sigles en anglès). No hi ha dubte que Europa necessita la creativitat i el potencial emprenedor de les dones per construir un futur més sostenible, més verd i més digital».

INFORME “SHE FIGURES 2021″ complet … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere