Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESADE Creapolis: Jornada d’Innovació en Salut

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Presentació Rutes Assistencials 2.0 i Projecte Innovació en Atenció Primària, en el marc de l’Atenció Integrada i el nou Pla de Salut

S’ha convocat la Jornada d’Innovació en Salut que es celebrarà el proper 15 de desembre, de 16:15 a 19:00 hores, a l‘Auditori dEsade Creapolis. 

Aquest acte té com a principal objectiu presentar els tres projectes d’innovació en salut que han estat impulsats conjuntament pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i  Esade Creapolis.

En aquest sentit, inicialment es presentarà el projecte d‘Innovació en Atenció Primària liderat i desenvolupat també conjuntament amb les societats científiques CAMFiCAIFiCC i SCGS que té com a objectius: identificar i consensuar les àrees de millora de l’Atenció Primària de Salut i presentar propostes de solucions innovadores per l’Atenció Primària.

Posteriorment, es presentaran els projectes sobre Rutes Assistencials 2.0 de la Cronicitat-Complexitat (PCC/MACA)  i la Diabetis, que presenta els nous dissenys de rutes centrats en la persona i els factors clau d’èxit en la definició i implantació territorial de les rutes assistencials a Catalunya.

PROGRAMA … clica aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere