Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull acull l’acte d’inauguració de la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -Universitat Ramon Llull acull el proper dijous 2 de desembre, a les 18h, l’acte d’inauguració de la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural Pere Tarrés.

L’acte comptarà amb una taula rodona sobre “Reptes i potencialitats del lleure educatiu i l’acció sociocultural”.

L’acte serà de format híbrid (presencial i online).

Inscripció a l’acte presencial (Aula Magna de la FESTS Pere Tarrés-URL | c. Santaló, 37. Barcelona)

Inscripció a l’acte online (a través del Zoom)

PROGRAMA

17:45 h Recepció de l’acte.

18 h Benvinguda institucional a càrrec de Sr. Josep Oriol Pujol, director general de la Fundació Pere Tarrés, Sra Maria Truñó, comissionada d’Educació Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat. Ajuntament de Barcelona i Sr. Alexis Serra, secretari d’Infància, Adolescència i Joventut. Conselleria Drets Socials. Generalitat de Catalunya.

18:20 h Presentació Càtedra de Lleure Educatiu i Acció sociocultural, a càrrec de Dr. Joan-Andreu Rocha Scarpeta, degà de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL i de la Dra. Txus Morata, directora de la Càtedra.

18:40 h Diàleg: Reptes i potencialitats del lleure educatiu i l’acció sociocultural

PONENTS:

Dr. Miquel Àngel Essomba, Director del grup d’investigació ERDISC (Equip d’Investigació sobre Diversitat i Inclusió en Societats Complexes) de la UAB.

Sr. Daniel Osiàs, Director de Fundació Marianao.

Moderador: Sr. Rafael Ruiz de Gauna, Director de Relacions Institucionals i de la Xarxa de Centres Socioeducatius de la Fundació Pere Tarrés.

19:25 h Tancament i cloenda de l’acte, a càrrec del Dr. Josep Antoni Rom, vicerrector d’Investigació i Innovació de la Universitat Ramon Llull.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere