Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Abat Oliba CEU continua reorganitzant el seu Campus de Bellesguard: nou edifici i nova intervenció urbanística preservant tot el patrimoni arquitectònic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Acte de col·locació simbòlica de la primera pedra del nou edifici

La Universitat Abat Oliba CEU ha celebrat l’acte de col·locació simbòlica de la primera pedra del nou edifici que està construint al Campus de Bellesguard. (2/12/2021). 

La cerimònia ha comptat amb la participació del rector de la Universitat Abat Oliba CEU, Rafael Rodríguez-Ponga, el president del grup educatiu CEU i gran canceller de la UAO CEU, Alfonso Bullón de Mendoza, el director general del CEU, Javier Tello, i l’arquebisbe de Barcelona, ​​cardenal Juan José Omella. També hi han estat presents els rectors de les altres dues universitats CEU: Rosa Visiedo (CEU San Pablo, Madrid) i Vicente Navarro (CEU Cardenal Herrera, València) 

Encara que l’acte de col·locació de la primera pedra s’hagi fet avui, les obres de les noves instal·lacions fa mesos que estan en marxa. Ja s’ha completat el buidatge i s’han col·locat les pantalles de fonamentació necessàries per acollir l’estructura de l’edifici, que tindrà sis nivells (tres sota terra i tres a superfície). En els propers mesos, es duran a terme els treballs de preparació per començar a edificar, cosa que succeirà a partir del mes de març. 

Es preveu que el nou edifici estigui en ús a partir de l’inici del proper curs. Entre d’altres espais, hi haurà aules, sales de treball en grup, àrees de treball per a personal i professors i una sala d’actes. En total, suposa una superfície d’una mica més de 5.000 metres quadrats. 

La intervenció no es limita a construir aquest nou edifici, també comporta una reordenació dels espais del Campus de Bellesguard. La zona d’accés al recinte serà ampliada i aquest comptarà amb nous espais enjardinats. 

IMATGE: Nou edifici  en versió render o sigui en perspectiva 3D i com imatge digital generada per ordinador.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere