Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Finestra de Pitching a Trieste per a creadors audiovisuals: Trobada “When East Meets West – Co-production Forum 2021” / “Inspirational Labs”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

When East Meets West (WEMW) és un trobada de coproducció que se celebra en el marc del Trieste Film Festival en col·laboració amb EAVE (European Audiovisual Entrepreneurs), Maia Workshops, midpoint, Creative Europe Desk Italy i Eurimages.

La propera edició de WEMW oferirà tant un programa presencial com en línia per satisfer les necessitats de tots els participants. La versió in situ se celebrarà a Trieste entre el 24 i el 26 de gener de 2021 i inclourà una combinació d’iniciatives físiques i digitals; el seguiran els dies 27 i 28 de gener una sèrie de reunions individuals en línia. Aquesta nova edició de WEMW continuarà investigant i donant informació sobre les realitats específiques d’Orient i d’Oest, portant a Trieste una selecció de projectes en diferents fases i una delegació dels principals actors clau dels països del 2021: Itàlia i Israel.

Els projectes seleccionats s’anunciaran a finals de desembre i els productors / directors seleccionats tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte a Trieste davant de tots els responsables de la presa de decisions assistents i, alhora, a tots els professionals registrats en línia. S’organitzaran reunions individuals tant de manera presencial com en línia amb tots els participants inscrits i, per primera vegada, acompanyarem els projectes seleccionats abans, durant i després de l’esdeveniment, organitzant reunions individualitzades amb diversos inversors de tot arreu d’Europa, seleccionats a mà per a cada projecte en col·laboració amb EAVE. Els equips seleccionats tindran l’oportunitat única de rebre assessorament sobre coproducció, finançament, comercialització o distribució, d’acord amb les necessitats primàries del seu projecte.

“Inspirational Labs”

El mercat de When East Meets West ha organitzat una sèrie de Labs inspiracionals amb l’objectiu d’estimular productors a desenvolupar nous continguts, explorar nous models de negoci i descobrir nous mercats. La selecció final de 40 participants es farà, sobretot, en base al perfil i la motivació de cada candidat.

A continuació podeu trobar el llistat de Labs als quals es pot aplicar:

ANIMA SPIRIT | Animation Inspirational Lab
in partnership with CEE Animation Workshop
ANIMA SPIRIT està dissenyat com una porta d’entrada per a productors amb experiència que provenen del món del live action o el documental i que volen descobrir el món de la producció d’animació. Alguns dels experts són Jelena Popović (NFB, Canada) i Jean Francois Le Corre (Vivement Lundi!, France). Es combinarà treball en grup, consultories individuals i classes magistral en aspectes creatius i de finançament de la producció. Per a més informació aquí

COLD OPEN | Drama Series Inspirational Lab
in partnership with MIDPOINT Institute
COLD OPEN seleccionarà productors internacionals, amb un background en llargmetratges però que aspirin a fer el canvi cap a la producció de sèries. Informació més detallada aquí

IMPACT PYRAMID | Outreach & Impact Inspirational Lab
in partnership with ESoDoc
Danielle Turkov i Amy Shepherd de Think-Film lideraran un workshop de cocreació on una selecció de projectes de ficció i documental desenvoluparan loglines d’imapcte, objectius i accions clau. L’objectiu és augmentar la comprensió sobre la cadena d’impacte i el que es pot aconseguir de les produccions i la societat. Introduir els productors a unes eines que poden utilitzar per a dissenyar i aconesguir un impacte polític, donant als projectes consell i guia. Més informació aquí
 
VOD FOR PRODUCERS | Online Distribution Inspirational Lab
in partnership with EUROVOD
The lab és una oportunitat única per a donar a conèixer el diversificat món del VOD i descobrir nous models de distribució en el mercat digital europeu. Es tracta d’una sèrie de classes magistrals que poden inspirar les empreses a planificar per avançat la distribució digital dels seus films. 
 
WEMW FOCUS | East & West Inspirational Lab
in partnership with the 2022 East & West countries in focus (Russia & UK, Ireland, Canada, USA)
Un viatge complet per les possibilitats de finançament, distribució i oportunitats de mercat dels països seleccionats en focus aquest 2022.
 
DATA LÍMIT I DOCUMENTACIÓ REQUERIDA
– totes les demandes han d’incloure: el formulari online, el perfil d’empresa o productor i una carta de motivació.
– es pot demanar màxim fins a 2 labs diferents però només es podrà assistir a un d’ells.

Podeu seguir el link següent.

La data límit és el 15 de desembre de 2021, a les 23.59 CET.
La selecció es donarà a conèixer a finals de desembre.
 
ALTRES SECCIONS

THIS IS IT i LAST STOP TRIESTE

Work in progress per a projectes de ficció i documental respectivament. El projecte ha de tenir coproducció amb Itàlia. Es mostraran 8′ de la pel·lícula davant un panell de decision makers internacionals. Per a informació més detallada podeu consultar AQUI i AQUI

Web oficial del “When East Meets West” … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere