Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Publicat un nou número de RECERCAT, el butlletí de la recerca a Catalunya elaborat des del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat / Número especial sobre l’emergència climàtica

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Ja es pot accedir a un nou número de RECERCAT, el butlletí de la recerca a Catalunya elaborat des del Departament de Recerca i Universitats  de la Generalitat de Catalunya. Es pot accedir al videosumari del número si es volen conèixer les notícies més destacades.

L’informe del grup d’experts en canvi climàtic de l’ONU publicat el passat estiu és contundent: la crisi climàtica ja és irreversible i l’escalfament global és conseqüència del comportament i de la manera com vivim i com ens relacionem amb la Terra. Amb motiu de la publicació d’aquest informe, i de la recent celebració de la cimera de la COP26 a Glasgow, des del consell de redacció del butlletí electrònic RECERCAT s’ha volgut dedicar un número especial al voltant de l’emergència climàtica, amb notícies sobre les conseqüències que ocasiona l’activitat humana, eines per despertar consciències i recursos per passar a l’acció davant del crit d’alarma dels experts.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere