Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nova inversió del govern català per finançar universitats públiques i centres de recerca i també per la convocatòria 2021 del programa de suport a grups de recerca

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Govern destina 10,5 milions a finançar universitats i centres de recerca del sistema català de coneixement

El Consell Executiu Català ha acordat transferir un total de 10.500.000 euros al Departament de Recerca i Universitats per atendre les necessitats de finançament d’universitats públiques i centres de recerca del sistema català de coneixement.

L’aportació feta a proposta del Departament d’Economia i Hisenda i provinent dels Fons Extraordinaris d’aquest Departament es destina a centres de recerca (2 milions), universitats públiques (6,5 milions) i fundacions i altres entitats participades pel sector públic de la Generalitat (1 milió).

El Govern aporta 17,4 milions a la convocatòria 2021 del programa de suport a grups de recerca (SGR)

El Govern català  ha autoritzat el Departament de Recerca i Universitats a transferir un total de 17.400.000 euros a l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) per finançar la convocatòria 2021 d’ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR).

Tal com es recull al contracte programa signat amb l’AGAUR, l’aportació es realitza a compte dels pressupostos futurs del Departament de Recerca i Universitats, amb la següent distribució: 8,2 milions l’any 2022; 8,2 milions l’any 2023, i 1 milió l’any 2024.

El programa d’ajuts SGR té per objecte donar suport als grups que desenvolupen recerca a Catalunya per impulsar-ne l’activitat i l’impacte científic, econòmic i social, així com per promoure’n la projecció internacional.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere