Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Roger Comellas de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i Noemí García de la Universitat de Lleida es proclamen campions de Catalunya de CROS UNIVERSITARI a Tortosa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els atletes Roger Comellas, de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, i Noemí García de la Universitat de Lleida, es van proclamar diumenge (12/12/2021) campions de Catalunya de Cros Universitari a Tortosa. La cursa va tenir lloc dins del VI Cros ATE-Ciutat de Tortosa organitzat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, el Consell Esportiu del Baix Ebre i i la Universitat Rovira i Virgili, amb el suport de l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre.

Comellas en categoria masculina va fer un temps de 27’39’’ per recórrer una distància de  8.000 metres, mentre que Garcia, en modalitat femenina,  es va imposar amb un temps de 18’33’’ recorrent 4.500 metres. La bona climatologia que va acompanyar la matinal i les característiques habituals del circuit, pràcticament en la seva totalitat de gespa,  van fer que les curses es poguessin desenvolupar amb total normalitat i amb un perfecte seguiment per part del públic present.

El pòdium complert universitari fou el següent:

UNIVERSITARI MASCULÍ: 1. Roger Comellas (Universitat de Vic) 27’39, 2. Unai Perez (Universitat de Lleida) 28’49, 3. Mateo de Dalmases (Universitat Pompeu Fabra) 28’50.

UNIVERSITARI FEMENÍ: 1. Noemí Garcia (Universitat de Lleida) 18’33, 2. Irene Perales (Universitat de Vic) 20’01, 3. Marta Hita (20’28) Universitat Rovira Virgili.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere