Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona impartirà una trentena de cursos monogràfics i especialitzats a Valls i Tortosa i a altres 10 municipis subseus

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona   de impartirà durant el primer trimestre del 2022 una trentena de cursos monogràfics i especialitzats als centres de Valls i Tortosa.

Es tracta d’una àmplia oferta formativa que combinarà el format presencial i en línia i que ofereix propostes molt diverses que van des de les arts visuals fins al modelatge 3D passant per la ceràmica o la fotografia. A banda dels cursos impartits per l’equip docent del centre també s’oferiran un total de 17 cursos a càrrec de professionals externs.

El programa de l’Escola per l’Art i la Cultura per al curs 2021-22 s’emmiralla en la cultura visual actual i ofereix un ampli ventall de monogràfics teòrics i pràctics de belles arts, arts visuals i digitals, conservació i restauració i cultura, que responen a inquietuds, necessitats i motivacions del present.

Les propostes formatives tenen diferents durades i formats presencials, semipresencials i en línia.

Aquest nou model d’escola esdevé un espai de formació adreçat a la ciutadania, i alhora un centre de serveis per a creadors i creadores i professionals de l’art i la cultura del conjunt de la demarcació.

Les formacions també es desenvoluparan als municipis subseus del projecte com són Alcover, Mont-roig del Camp, Deltebre, l’Arboç, Montblanc, la Ràpita, Falset, Miravet, Torredembarra i Horta de Sant Joan.

FOTOGRAFIA: Presentació de l’Escola per l’Art i la Cultura.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere