Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Toti Soler i el cor de la UAB actuen al concert de Nadal dels centres de la Universitat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El proper 21 de desembre, les dotze facultats i l’Escola d’Enginyeria de la UAB organitzen la cinquena edició del concert de Nadal per a tota la comunitat universitària. Tindrà lloc a l’auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres, a les 18,30 h. En el marc del concert, es commemorarà també el 50è aniversari de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Enguany, actuarà el músic Toti Soler, que oferirà l’espectacle “Els dits de la música” acompanyat pel seu trio: Olvido Lanza (violí), Marc Prat (contrabaix), Dídac Ruiz (percussió). Soler mostrarà la faceta més prolífica de la seva música que molts han batejat com Guitarra Catalana: una denominació del seu estil caracteritzat per una fusió única de diferents tècniques guitarrístiques i formes musicals –clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals, etc.-. “Els dits de la música” és un recorregut per l’univers musical de Soler a través de les seves composicions més recents i d’una selecció dels temes que ha escrit durant els més de cinquanta anys de dedicació a la guitarra i a la composició.

A més, el concert comptarà amb un preludi musical a càrrec del Cor de Cambra de la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigit pel mestre Poire Vallvé. El cor està format per estudiants de totes les facultats i Escola de la universitat. Interpretarà Jauchzet dem Herren de Heinrich Schütz, Cantares de Joan Manel Serrat i Loch Lomond, cançó tradicional escocesa, amb arrangament de Jonathan Quick. La participació del cor al concert és possible gràcies a la col·laboració amb Cultura en Viu.

Per assistir al concert, cal inscriure-s’hi prèviament mitjançant el següent formulari abans del 20 de desembre.

IMATGE: Toti Soler en una fotografia d’Albert Raga ©.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere