Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Grup DEMD – Educació i Memorial Democràtic : Presentació on line del Programa del CLUB DE LECTURA 2022 i primer diàleg d’un llibre de Géraldine Schwarz

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El proper 20 de gener, el Club de Lectura impulsat pel Grup DEMD / Grup de Treball del Departament d’Educació i el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, presentarà la PROGRAMACIÓ per a l’any 2022.

Aquesta Programació estarà dedicada a les segones i terceres generacions, descendents de les persones que van viure els conflictes bèl·lics del segle XX. L’objectiu és donar veu i presència a les maneres diferents en què han elaborat el missatge de les primeres generacions.

Enguany, novament, les sessions seran principalment en línia. En algunes hi participaran els autors o els traductors, per tal d’obrir un diàleg en primera persona amb els lectors.

El director del Memorial Democràtic, Vicenç Villatoro, obrirà la primera sessió.

A més de la presentació de la nova temporada, els participants comentaran l’obra “Los amnésicos. Historia de una familia europea” de Géraldine Schwarz.

Es tracta d’una fascinant història familiar de tres generacions que ens obliga a reflexionar sobre els riscos de les desmemòries i l’auge recent del neofeixisme a Europa.

Dia: 20 de gener de 2022. Hora: 18 hores.

Cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.

El mateix dia es publicarà l’accés a la sala Zoom.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere