Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya ofereix més de 4.500 activitats formatives i 195.000 places per al personal de les administracions públiques el 2022

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha presentat el Pla de Formació 2022 per a totes les administracions públiques, que inclou 4.542 activitats formatives, 52.278 hores de docència i 194.848 places. L’ha aprovat el Consell Rector de l’Escola.

El pla inclou activitats formatives adreçades al personal de les administracions locals i als treballadors i treballadores de la Generalitat i el seu sector públic i combina la formació en línia, presencial i la modalitat mixta, amb un pressupost total que supera els 4,5 milions d’euros. “El pla, transversal a totes les administracions, ja treballa en la línia d’incrementar la coherència i la coordinació de tota la formació del sistema públic català tractant-lo com un únic conjunt“, explica el director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, Ismael Peña-López.

En aquest sentit, el director ha assegurat que “el pla segueix avançant per passar de les accions formatives als entorns d’aprenentatge, apostant pels recursos en obert, les comunitats i el desenvolupament d’equips per a la transferència de coneixement“.

A la reunió del Consell Rector s’ha presentat la planificació estratègica de la legislatura, amb els següents objectius:

– A curt termini: optimització de l’organització interna de l’Escola i de la formació per a la Generalitat i les administracions locals

– A mig termini: articulació de l’Ecosistema de la Governança Pública, de la Generalitat i de les administracions locals

– A llarg termini: transformació de la Governança Pública, de la Generalitat i de l’ecosistema català

Durant aquesta trobada, també s’ha aprovat l’avantprojecte de pressupost de l’Escola per al 2022 i s’ha presentat la proposta de nova llei de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, que té com a principis rectors la governança i el servei, la formació, la selecció i el treball públic i la transferència.

El diferents plans de formació també han quedat aprovats pels membres del Consell Rector.

El pla de formació per a les administracions locals es configura amb 281 activitats, 3.850 hores de docència i 10.850 places disponibles. Per modalitats, un 4,98% seran activitats formatives en línia síncrona, un 49,11% mixta, un 26,33% presencials i un 19,58% en línia asíncrona. Aquest pla de formació compta amb un pressupost de 300.000 euros.

El pla de formació per a la Generalitat i el seu sector públic oferirà 4.261 activitats, 48.428 hores de docència i 183.998 places. Per modalitats, un 30,80% seran formacions en línia síncrona, un 17,60% mixta, un 25,50% presencials i un 26% en línia asíncrona. Totes aquestes activitats es duran a terme amb un pressupost de 4.009.347 euros, on caldrà afegir-hi 200.000 euros procedents dels òrgans transversals.

Dins d’aquest pla de formació de la Generalitat, l’Escola organitza directament 531 activitats, en 6.043 hores de docència per a 59.839 places disponibles. Les modalitats de les activitats es reparteixen en un 31,45% en línia asíncrona, un 25,99% mixta, un 19,59% presencials i un 22,98% en línia síncrona. El pressupost per a totes aquestes activitats és de 733.943 euros i arribaran a totes les seus que té l’Escola arreu del territori a Girona, Tarragona, Lleida, Terres de l’Ebre, Alt Pirineu i Aran i Catalunya Central.

Totes aquestes dades s’han presentat també aquesta setmana a la Comissió Paritària de Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya i a la Comissió Paritària de Formació Local de Catalunya.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere