Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou de NEWSLETTER de LO CAMPUS DIARI que comença aquest gener 2022

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

A LO CAMPUS DIARI obrim una nova porta i plataforma per difondre aquesta publicació de premsa universitària i escolar, i de serveis educatius.

Aquesta finestra és un Newsletter, un Butlletí dels Continguts Diaris de la publicació amb els seus links activats de les diferents pàgines.  

Tothom coneix o moltes empreses i entitats fan Newsletters, per tant no és cap innovació, la innovació i novetat és que nosaltres entrem a l’autopista de la comunicació amb premsa educativa feta en català, feta sobre tots els centres del territoris de parla catalana, feta informant del món educatiu públic i privat, feta diàriament, feta amb la combinació de professionals i voluntariat, feta de de l’associacionisme i feta de manera artesanal amb les últimes tendències informàtiques.

Hi hauran tres versions del Newsletter de LO CAMPUS DIARI que anirem incorporant aquest 2022, fins que seran editats tots simultàniament: Un Newsletter Quinzenal, un Newsletter Setmanal i un Newsletter Diari.

Cada versió tindrà continguts diferents, sigui aportant noticies de plena actualitat o continguts monogràfics o amb continguts a la carta.

El Newsletter Quinzenal i Setmanal seran gratuïts.

El Newsletter Diari serà una prestació lligada en ser membre o subscriptor de la cadena “Amics i Amigues de LO CAMPUS DIARI”, que és un Programa de Subscripcions amb Donacions. ( Per “Sant Jordi 2022” començarem la nova campanya de mecenatge cooperatiu a la recerca dels primers subscriptors: “Amics i Amigues de LO CAMPUS DIARI” ).

Aquest 10 de gener de 2022 enviarem el primer número  NEWSLETTER Quinzenal de LO CAMPUS DIARI.

Una CRIDA als lectors

Convidem als lectors interessats en rebre aquest Newsletter gratuït, que s’inscriguin a traves de l’espai de recollida de les adreces d’e-mails a les pàgines d’aquest LO CAMPUS DIARI al final de tot de la interfície, en l’espai de Serveis.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere