Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

OPEN CLASS on line de la UPC School: “Nous Models de Negoci associats a la Servitització de Productes Industrials” (12 gener)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El proper dimecres 12-01-2022, a les 18h., tindrà lloc una Open Class del Postgrau en Economia Circular. Eines i Estratègies d’Innovació Industrial de la UPC School, la Politècnica de Catalunya en la seva divisió de formació per a professionals.

Aquesta sessió se centrarà en les oportunitats que tenen les empreses per ser més competitives a través de nous models de negoci sorgits en marc de l’economia circular i la indústria 4.0.

En concret, es treballaran els models de servitització de producte: què són i com es fan; i es veuran diferents exemples per inspirar-se.

La ponent

Sònia Llorens
. Doctora enginyera industrial i màster en Enginyeria Mecànica i Equipament Industrial per la UPC, amb àmplia experiència com a project manager en el desenvolupament d’equips industrials i com a gerent, especialitzada en la definició estratègica, les relacions institucionals, la gestió econòmica, la promoció, la internacionalització i la generació de noves àrees d’activitat. Acumula una experiència de més de 10 anys en l’assessorament empresarial per a la gestió àgil de la R+D+i industrial. Actualment, està involucrada també en projectes d’innovació per a l’economia circular.

La sessió es farà en línia mitjançant l’eina Google Meet.

També pots seguir l’Open Class amb el teu dispositiu mòbil, descarregant-te la versió corresponent de l’app Google Meet per Android o iOS.

Aquest acte és obert i gratuït. Per assistir a aquest acte cal confirmar assistència a través del formulari “Hi vull assistir”clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere